SELAMAT DATANG KE BLOG RASMI SMK TAMAN BUNGA RAYA 1...SELAMAT DATANG PN NORIZAH BINTI ABDUL RAHMAN, PK HEM BARU TABURA.... AKTIVITI-AKTIVITI PASCA PT3...SELAMAT MAJU JAYA SEMUA CALON SPM 2018...SEMOGA KEJAYAAN MILIK ANDA!!

HEM


      MISI 
      Pengurusan Hal ehwal Murid SMK Taman Bunga Raya 1 Berusaha Meningkatkan Kualiti Pengurusan Hal Ehwal Murid Bagi Melahirkan Insan yang seimbang dan berketrampilan tinggi selaras dengan Falsafah Pendidikan Negara dan Aspirasi NegaraVISI
Ke arah Pengurusan Hal Ehwal Murid Terbaik dan Cemerlang


MATLAMAT PROGRAM HAL EHWAL MURID
  Membantu dalam perkembangan diri dan sahsiah murid supaya murid berfungsi sebagai individu yang seimbang, berdikari, berpengetahuan dan berkemahiran, berfikiran kreatif dan kritikal, memupuk potensi diri dan kebolehan ke tahap maksima dan menyuburkan potensi kepimpinan dalam diri mereka. 


OBJEKTIF 
 Memahami konsep dan peranan serta bidang tugas Pengurusan Hal Ehwal Murid.  Menghasilkan satu program Hal Ehwal Murid yang dapat membantu kecemerlangan sahsiah di peringkat sekolah.  Menyediakan dan memupuk keperibadian murid yang bersahsiah dan berketrampilan. Tiada ulasan: